Härliga sommaraktiviteter


Vi har ställt om till sommartid och det är ljust allt längre på kvällarna. Vårsolen kikar fram allt oftare och blir varmare och varmare. Den efterlängtade sommaren börjar närma sig med stormsteg. Det börjar säkerligen krypa i kroppen nu för alla som har levt karantänlivet inomhus under vintern och inte gjort så mycket. Många hoppas kunna umgås mer utomhus när det blir varmare. Det är nämligen betydligt mer coronasäkert att umgås utomhus än inomhus.

Promenader och löpturer i all ära men om du vill variera utomhusumgänget, och kanske inte är en person som gillar att springa, kan det vara en idé att ta en dag i skateparken. Ta fram skateboarden, sparkcykeln eller dina inlines och såklart på med hjälmen. Vi rekommenderar att du packar med lite fika eller grillkorv för en heldag med vännerna eller familjen.

Visste du att skateboardåkning är en bra träningsform som förbränner ungefär lika mycket kalorier som ett gym-pass? Det kan också göras när som helst och du behöver inte trängas med andra personer på gymmet eller på träningspass.

Behövs det kanske en uppdatering på skatefronten eller är du en nybörjare? Sök online för att hitta något som passar i skateparken, oavsett om du aldrig har skejtat förut eller är en veteran.