Bra musik för pokerspelare


Vilken musik passar bäst när man spelar poker, ja den frågan kan man ju ställa sig. När man ser på pokerspelare på TV så sitter de med hörlurar och man kan ju undra vad dom lyssnar på.

Fungerar det lika bra med klassisk musik som med rockmusik när man spelar poker? Grejen är den att man kanske utestänger världen genom ha musik i lurarna och kan koncentrera sig på sitt pokerspelande för att bli en vinnare. Man hör inga störande kommentarer från andra spelare och sitter man hemma vid datorn och spelar så kan det vara skönt att få lyssna på sin favoritmusik under tiden man spelar.

Musiken du väljer kan vara lite beroende på hur du är som spelare, en aggressiv spelare kanske vill ha lite aggressivare musik, medans en passiv och lite lugnare spelare vill lyssna på lugnare ballader och soft musik. Självklar ska du välja den musik som du själv anser passar just dig.

Vilken är den ultimata pokerlåten? Kanske Pokerface med Lady Gaga, eller kanske det är bättre att du själv får avgöra eftersom smaken är ju som bekant delad. I vilket fall som helst så har vi här nedanför lagt upp en playlist från Spotify som kanske passar någon.