Ladda upp med spel hemma


Vi närmar oss med stormsteg julen och kanske flera dagar av ledighet. Hur pass mycket ledig man bli kring jul- och nyårshelgen ser olika ut från år till år. 2019 är ett sådant år som är till fördel för den anställde. Har man semesterdagar att ta ut så kan man bli ledig i hela två veckor. Se till att ladda upp med spel hemma så ni har något att sysselsätta er med både under julhelgen men också andra lediga stunder.

Det kanske är så att det finns en mängd med spel i förrådet som ni kan leta upp och få lite nostalgiska tillbaka blickar på klassiska spel som ni spelade som barn. Det går ju utmärkt att införskaffa nya spännande spel som man aldrig spelat tidigare. Det kan ju också vara så att man råkat kasta eller sälja sitt klassiska brädspel. Vill man så kan man köpa tre klassiska brädspel i ett paket. Det finns flera roliga nya spel som kan intressera och även kan plockas fram vilken lördagskväll som helst egentligen.

Metro betygsatte ett stort gäng spel 2018 som man kan få inspiration ifrån. Ta en titt och se om det är något spel där som kan passa er familj. Av de 39 spel som testats så var det bara två som fick fullt betyg på 5 poäng och det var Cheese please (Tactic) och Amnesia (Martinex). Båda spelen från 7-8 år och uppåt. Hela 11 spel fick betyget 4 så det finns spel som helt klart kan fungera för er familj. Se till att skaffa hem något av dessa spel. Det kan vara trevligt att ha ett gäng olika spel som man kan plocka fram där hemma om man inte har något annat för sig.