Ge musik i julklapp


Varje år ställs vi inför samma problem: Vad ska jag köpa i julklapp till mina nära och kära?

shutterstock_226874281

 

Många gånger känns presenter i form av prylar onödiga och krystade, särskilt om man inte fått något vidare svar på diskreta frågor om vad personen ifråga önskar sig. Dessutom kan folk ofta redan tyckas ha det mesta de behöver, och målet är såklart att lyckas välja en present som faktiskt berikar tillvaron snarare än att bara belamra den med saker. Utöver det strävar de flesta efter att ge julklappar som känns personliga.

Något som alltid uppfyller dessa krav är musik. Att uppleva musik tillsammans skapar band, och att dela med sig av musik är en gest som vittnar om omtanke. Kanske gick du och din bästa vän på en otroligt bra konsert för många år sedan? Ge bort en remastered-version av spelningen! Har din mamma en favoritartist som nyligen släppt en ny skiva? Självklart borde den ligga under granen.

Handla musik med rabatter

Att ge bort musik är ett utmärkt exempel på principen att det är tanken som räknas. En present blir ju inte mer värdefull av att den kostar mer. Snarare handlar det om hur den symboliserar och samtidigt fördjupar relationen mellan den som ger och den som får. En gåva behöver alltså inte ha kostat skjortan för att vara lyckad. Shoppar du musik på nätet finns det smarta sajter som samlar rabatter till onlinebutikerna. På rabatterat.nu hittar du till exempel rabattkoder till webbens musikjätte CDON.se. Men här finns också bra erbjudanden hos många andra butiker. I trygg vetskap om att julklappsinköpen inte kommer att spränga budgeten blir det ännu roligare att handla till sina närmsta. Använder du dig av prisvärda erbjudanden behöver du heller inte vänta till nästa år för att överraska någon du tycker om med riktigt bra musik.